Hívjon, ha kérdése van 70 / 7733 682

Vélemények a Goji bogyó gyümölcsvelőről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!


Domján István Ernő – Halásztelek – Pozitív tapasztalatok

„Immár harmadszor rendelem meg ezt a terméket. Eddig minden alkalommal pontosak voltak az infók és a szállítás. Köszönöm.”

Palkó József – Budapest – Pozitív tapasztalatok

„Ami termékeket fogyasztok (manukaméz és pempő) teljes megelégedettségem van és a kiszállitással sem volt soha semmi probléma, köszönöm a termékeket és a szolgáltatást.”

Balla Zoltán – Hajdúsámson – Emésztés

„Én már egy hónapja iszom, és rendbe tette az emésztésemet. Eddig csak 2-3 naponta tudtam produkálni, mostmár minden reggel. És! Én érzem a vágyfokozó hatását, pedig nem is tudtam amikor elkezdtem enni, hogy erre is hat. Azért kezdtem el szedni, mert a kapszulázott c-vitamint, és minden ilyen tablettát kihánytam mostanában, és ez bennem maradt.”

Földesi Károly – Budapest – Erőnlét

„Ugyan még csak pár napja iszom az önök a Goji levét, de már most érzem jótékony hatásait. Sokkal frisebb és kipihentebb vagyok, mint előtte.”

Kelemen Márton – Debrecen – Sportolás

„Sportolok, izomfájdalmaim jelentkeztek a jobb lábamban. Elkezdtem inni a Goji-gyümölcslevet. Két hét után már semmilyen panaszom nem volt. Elsőre el se akartam hinni!”

Keszthelyiné Nagy Lídia – Sopron – Gyermek egészség

„A kisfiam állandóan megbetegedett, meghüléssel és náthával küzködött. Gyenge volt az immunrendszere. A hagyományos immunerősítők helyett az Önök goji levét adtam neki. Végigcsináltunk egy havi kúrát, és mintha kicserélték volna. Nyoma sincs a korábban tapasztalt rendszeres panaszoknak.”

Balogh Mónika – Tatabánya – Hajhullás

„Majd egy éve szedem a Goji bogyót. Kóros hajhullással küszködtem, de hála Gojinak abbamaradt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Dinnyési Péter – Érd – Erőnlét, egészség

„Nem csak finom ,egészséges is! Régebben hallottam a Gojiról. Gonodoltam kipróbálom. Már több éve szedem rendszeresen. Egészséges vagyok, és kiegyensúlyozott. Én a Gijank tulajdonítom mindezt!”Tölgyesi Kornél – Budapest – Látásjavulás, egészség

„Az elmúlt 12 hónapban rendszeresen fogyasztok Goji bogyót. Azt vettem észre, hogy a látásom javulni kezdett, ráadásul úgy érzem sokkal több energiám van a mindennapi dolgokhoz. Nyugodtabb is vagyok, mintha stresszemntes lenne az életem. Nagy híve lettem a Goji berry-nek, olyannyira, hogy amint elfogy a meglévő adagom, máris beszerezem a következőt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Kúnfalvi Laura – Székesfehérvár – Fiatalosodás

„Sokat hallottam az ismerőseimtől a Goji bogyóról. Megesküdtek ugyanis rá, hogy frissebbnek és sokkal fiatalbbnak érezték magukat a Gojitól. Gondoltam kipróbálom, és hát nem kellett csalatkoznom. Fél év alatt mintha kicseréltek volna, megfiatalodtam. A bőröm lebarnult magától!”

Végh Eszter – Békéscsaba – Pozitív tapasztalatok

„Imádomn a Goji gyümölcslét. Önmagában is fogyasztom, ám a legjobb hozzákeverni más hasonlóan 100%-os gyümölcslevekhez. Minden reggel Goji-val kezdem a napot!”

Tárnoki Ágoston – Gödöllő – Pozitív tapasztalatok

„Nemrég kezdtem csak el szedni a Goji-t. Az íze is nagyon jó, már alig várom a végeredményt, annyi jót hallottam jótékony hatásairól!”

Forgó Gergőné Szilvia – Szombathely – Gödöllő – Pozitív tapasztalatok

„A Goji bogyó leve valami szuper. Ez nem is lé amit Önök árulnak, hanem inkább gyümölcsvelő. Nagyon hatásos, és kevésbé érzem magam felfújódva. 1 30-40 ml-es korty után úgy érzem mintha teleettem volna magam, pedig nem így van! És még az ízét is meg lehet szokni...”

Teleki Emil – Budapest – Szombathely – Fogyókúra, Pozitív tapasztalatok

„A legjobb barátommal egyszerre kezdtük el szedni a Gojit. Már 3 nap után tapasztaltuk a hatásait. Azt hiszem ez a tény már önmagáért beszél. Sokkal több energiánk van, és nem csak a mindennapi élethez és a munkához, hanem a mozgáshoz is. A barátom ráadásul kissé túlsúlyos volt, azt mondja, tapasztalja, ahogyan a felesleges kilól kezdenek eltűnni, főleg a hasán veszi ezt észre. Imádjuk a Goji-t mindketten, ráadásul remek antioxidáns is, így sokkal nyugodtabb vagyok az egészségemet illetően.”

Dr. Earl Mindell – USA – Goji kutató

„Azt hiszem, a goji bogyó sokkal jelentősebb hatást fejt ki az egészségre, a közérzetre és az öregedés ellen, mint bármilyen más élelmiszer, gyógyszer vagy táplálékkiegszítő, amit az elmúlt 40 év során láttam.”

Tóth Péter – Szekszárd – Jobb közérzet, jobb alvás

„Vásároltam már Goji bogyó szárítottat és levet is. A gojinak van néhány nagyon egészséges tulajdonsága, miután elkezdtem enni, durván egy hónap múlva éreztem, hogy sokkal több energiám lett. Éjszakánként is jobban aludtam. Napközben és este kevesebb nehéz ételt eszem, mivel már nem érzem magam éhesnek, azt hiszem, ez a goji bogyónak köszönhető. Általánosan is jobb a közérzetem. Mindennap egy kisebb maréknyi bogyót eszem meg reggeli előtt és 50 ml goji bogyó levet iszom egy órával lefekvés előtt vagy néha közvetlenül lefekvéskor.”

Oldal tetejére
Gojibogyo.hu © 2010 - 2022
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók