Hívjon, ha kérdése van 70 / 7733 682

Miért fogyasszon a cégvezető Goji bogyót?


A Goji kitűnően regenerálja a szervezetet nem csak fizikai, hanem fokozott szellemi igénybevétel esetén. Mai rohanó világunkban talán mondani sem kell, hogy mekkor jelentősége van egy, az agyműködést fokozó, a szellemiséget élénkítő, és még egészségesnek is betudható energiapótléknak.

A Goji bogyó ilyen!

Goji menedzsereknek• Ázsiában a Gojit az elsőszámű agyserkentőnek tartják. Betaint tartalmaz, mely a szervezetben kolinná alakul át, ami javítja a memóriát és az emlékezőképességet.

• A Goji adaptogén – a kifejezést szovjet tudósok használták először, mégpedig olyan növényi hatóanyagokra amelyek képesek a szervezetben játszódó folyamatok szabályozására. A Goji berry segít a sejtek és szervek szabályozásában, kiegyensúlyozza azok működését – így képes a fáradtság csökkentésére is.

• A gojit Ázsiában hagyományosan az álmatlanság természetes ellenszereként is használják. Számos orvosi vizsgálat után bizonyították, a goji bogyó fogyasztása után jobb alvás tapasztalható. Mai rohanó világunkban elengedhetetlen a megfelelő idejű pihenés, alvás. Mivel gyakran hallani álmatlanságról, alvászavarokról, jól jöhet a Goji bogyó ezen problémák orvoslására is! A goji melatonin nevezetű hormonja képes lehet hatást gyakorolni a szervezetünk belső órájának működésére is: Röviden: Egy fontos tárgyalás előtt a goji segíthet abban, hogy kipihentek legyünk!• A Goji bogyót „boldog bogyónak” is nevezik, mondván jobb közérzetet és pozitív hozzállást biztosít a hétköznapokban. A jobb közérzet hatására a cégvezetése hatékonyabbá válhat.

• Stressz leküzdése Goji berry-vel? Miért ne! A goji egyedülálló összetevői miatt képes lehet csökkenteni a stresszt és az azzal járó szorongást – Felszabadultabbá tesz.

• A Goji fokozza mind a szellemi mind pedig a fizikai terhelhetőséget. Energiát ad, felturbózza a szervezetet, növeli az erőnlétet.

A Gojival nem csak hogy egészségesebb lesz a testünk , de még a munkához való kedvünk is látványosan javulni fog.


Oldal tetejére

Gojibogyo.hu © 2010 - 2022