Hívjon, ha kérdése van 70 / 7733 682

Gyakori kérdések a Goji bogyóval kapcsolatban


Kinek érdemes fogyasztani?

Az egészség megőrzése érdekében korra és nemre való tekntet nélkül mindenkinek ajánlott. A Goji-kúra elkezdésekor érdemes szem előtt tartanunk, hogy a goji elsősorban táplálja a szervezetet, és nem direkt módon a betegségek kezelésére szolgál.

Melyik a Goji leghatásosabb formája és hol lehet megvásárlolni?

A gyümölcslé és a szárított bogyó egyaránt népszerű. A különbséget az jelenti kettejük között, hogy a Goji gyümölcslének magasabb a tápanyagtartalma mint a szárított Gojinak – Ez pedig nem elhanyagolható; Sőt! Megrendelni pedig gyorsan és könnyedén, pár kattintással itt lehet!

Hogyan fogyasszuk?

A Goji gyümölcslét önmagában fogyaszthatjuk, ám más 100%-os gyümölcslékkel is fogyaszthatjuk párhuzamosan. Ha nem ízlik az íze, nyugodtan be lehet keverni más gyümölcslevekkel. Az ital értelemszerűen kiöntve, egyből fogyasztható. Amikor megvásárolja a szárított Goji bogyókat, használja őket úgy, mint bármely más szárított gyümölcsöt. Csemegeként ehetjük önmagában, hozzákeverhetjük más gyümölcsökhöz, belesüthetjük süteményekbe, megfőzhetjük teának vagy turmixba is tehetjük.

Vannak mellékhatásai a goji bogyó fogyasztásának?

A Goji bogyó ugyan biztonsággal fogyasztható, mégis előfordulhatnak mellékhatásai. A goji bogyók például reakcióba léphetnek a vérhigítókkal, mint a warfarin. Ha ezt vagy valamilyen hasonló gyógyszert szed, semmiképpen se egyen Goji bogyót! Egyéb gyógynövényi táplálékkiegészítővel párhuzamosan ne kezdjük le szedni, addig, amíg nem kerestük fel háziorvosunkat. Más gyümölcslevekkel együtt bátran lehet fogyasztani.

Mennyi idő után érezhetők a farkasbogyó hatásai?

A farkasbogyót naponta fogyaszthatjuk addig, ameddig szeretnénk. Hogy mennyi idő után jelentkeznek a hatásai, az attól függ, hogy az egyén szervezete hogyan reagál rá. Gondoljunk arra, hogy sok kínai rendszeresen fogyaszt Gojit, amely hoszútávon valóban javítja az egészségi állapotot. A legtöbb esetben már 1-2 hét után jelentkeznek pozitív tapasztalatok.

Oldal tetejére
Gojibogyo.hu © 2010 - 2022