Hívjon, ha kérdése van 70 / 7733 682

Betegségmegelőzés Gojival


Az ősi Kínában a Goji Goji népszerű táplálék. Számos módon felhasználták a vörös színű bogyót: teát, levest, ragut de még bort is főztek belőle. A szárított bogyókat pedig úgy rágcsálták, mint mondjuk a mazsolát. A gyümölcsként igen finom Goji kapcsám lényeges tudnivaló, hogy a világ leghoszabb életű embereinek tartott himalájai hunzák étrendjében mind a mai napig szerepel.

A tradícionális kínai orvoslás alapelvei szerint a Goji bogyó erősítő hatású, támogatja és táplálja a testet betegségek és legyengültség esetén. Az egészség megőrzése érdekében naponta lehet fogyasztani. Számos gyógyhatású gyógynövény-recepthez is használták, hogy krónikus betegségek esetén stabilizálják az egészségi állapotot.

Több mint 15%-os fehérjetartalmával, 21 féle ásványi anyagával és 18 féle aminosavjával ezt a tápanyagokban gazdag gyümölcsöt joggal nevezik szuperélelmiszernek.

Bőséges vitamin, ásványi anyag – és további létfontosságú tápanyagok forrásai.

Jótékony hatást képes kifejteni. Ezt már számtalan tudományos kutatás is bebizonyította. Közel sem meglepő, hogy a modern orvoslásban is egyre nagyobb teret nyer magának a frakasbogyónak nevezett gyümölcs. Betegségmegelőző, antioxidáns és immunerősítő.

A Goji bogyót az adaptogén megnevezéssel is illethetjük, mivel terápiás célra alkalmas anyagokat tartalmaz. Mint adaptogén élénkíti és erősíti a szervezetet és a benne zajló egyes folyamatokat. A Goji adaptogén-hatásai megnyilvánulnak abban, hogy a modern világ egyik legalapvetőbb „betegségét”, a stresszt összeomlás nélkül tudja kezelni.

Úgy tartják, hogy a Goji összhangba hozza a szervezet különböző funkcióit, így növelve növeli az ellnállóképességet, az erőnlétet és az energiát.
A goji az élet gyümölcse

A szervezet 10 trillió sejtje a szabadgyökök folyamatos támadásának van kitéve. A DNS/sejtromboló tulajdonságú szabadgyökök nagyon reaktívak, és rövid életidejük alatt is hatalmas energiájába kerül szervezetünknek, hogy megkösse a szabadgyököket és így megakadályozza a nagymértékű sejtkárosodást.

A szabadgyökök létfontosságú sejteket sem kímélik, mivel mindenáron hiányzó elektronjukat szeretnék pótolni, így bárhonnan képesek elszívni azt! A Goji berry egyedülálló főmolekulái, a poliszachardiok és a hatékony antioxidánsok védenek a korai öregedéssel szemben és harcolnak a szabadgyökök okozta károsodások ellen az egész szervezetben.

A goji bogyók fokozzák az emberi növekedési hormon termelődését az agyalapi mirigy stimulálásával. Az emberi növekedési hormont a fiatalság hormonjának is nevezik, segíti a jobb alvást, támogatja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a testzsírt és fiatalosabb külsőt kölcsönöz. Innen ered a Goji egy másik ismert elnevezése: „Az élet gyümölcse”

Madonna, Mischa Barton és Elizabeth Hurley már rendszeresen fogyasztja a Gojit egészsége megőrzése érdekében. Te lehetsz a következő! Rendeld meg itt gyorsan és egyszerűen!


Oldal tetejére
Gojibogyo.hu © 2010 - 2022
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók